Zij! massagesalon
 
MASSAGES
Hieronder het overzicht van de diverse massages.ONTSPANNINGSMASSAGE

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en één van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren, is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterij.


ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage speciaal voor de zwangere vrouw. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam. De massage geeft verlichting bij typische zwangerschapskwaaltjes zoals rug- en schouderklachten, beenkrampen, slechte nachtrust en het vasthouden van vocht. De massage heeft een positieve werking op de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor de moeder en het kind. Als je tijdens de zwangerschap goed voor het lichaam zorgt (of laat verzorgen), komt dat de bevalling en kraamtijd ten goede. Een zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf 14 weken zwangerschap. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale zwangerschapsmassagetafel.


SPORTMASSAGE

Sportmassage is een massage gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.


HOTSTONE MASSAGE

Hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van +/- 45 graden celsius. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Een hotstone massage verlicht pijn en geeft je weer energie.  


TRIGGERPOINT MASSAGE

Triggerpoint of spierknopen zijn pijnlijke verhardingen in de spieren die niet meer ontspannen. Een triggerpoint kan krachtverlies, bewegingsbeperkingen, stijfheid en pijnklachten veroorzaken. Bij triggerpoint massage worden deze spierknopen opgespoord en losgemaakt.   


BEENMASSAGE

Een massage van de benen is een echte verwennerij. De hele dag zijn we druk in de weer en je benen brengen je overal naar toe. Gun je benen eens wat extra aandacht met een heerlijke massage. Het verbeterd de doorbloeding en zorgt voor ontspanning van de spieren. Natuurlijk wordt bij deze massage ook je voeten niet vergeten!